This is who i am

Vinkasser fra passionerede vinbønder

‘Det er ikke så tit at jeg ligefrem køber en kasse med vin, for det har jeg slet ikke så godt af – står der først en hel kasse vin i min lejlighed, ja, så ville jeg jo sidde og drikke vin hver aften, og det kan min krop slet ikke tåle. Jeg var engang til et stort møde med dyr middag sammen med en flok franskmænd. Her fik jeg en ældre franskmand som bordherre, og her fik jeg da en sjov definition på god og mindre god vin. Han sagde “der findes god vin, og vin man bare tyller ned” herefter tømte han glasset, og jeg kunne så regne ud, at det ikke var en god vin – trods det at den kostede omkring de 700 kr. pr flaske.

Hvad er en god vin

for mig er en god vin, en vin som jeg kan lide – jeg er som sådan ligeglad med hvad de kendte vinsmagere siger, for det er jo mig der skal drikke den. Når jeg så tænker på den historie jeg lige skrev om ovenfor, ja så er det jo ikke prisen der afgør om vinen er god eller ej. Hvis jeg skulle købe en kasse med vin, ville jeg først og fremmest smage på vinen inden jeg købte den. Sidder lige og tænker på serien i tv Vinbonden, her er der jo tale om virkelig passionerede vinbønder, og de prøvesmager hele tiden vinen om den er god nok til at bestå de kvalitetskrav som de selv har sat op.

Have your say