This is who i am

Professionel tekstforfatter til markedsføring

Når man vil skrive noget der kommer til at stå på nettet, er det yderst vigtigt at det er formuleret og skrevet således at det også opnår det formål det er skrevet til. Som markedsføring, skal det jo gerne ud til de potentielle kunder, altså ikke ramme det brede publikum, men indsnævre teksten, så den går målrettet til de kunder man henvender sig til. Det er lige det sådanne professionelle tekstforfattere kan, der hvor vi andre må opgive, der kan de gøre netop den forskel at tingene lykkes.

Nu er det jo ikke kun tekster til markedsføring, men også tekster til brochurer der skal informere om et eller andet vigtigt – her er det jo også vigtigt at teksten er tilrettet den målgruppe som brochuren henvender sig til. Jeg har da selv siddet med nogle brochurer eller brugsanvisninger, hvor jeg ikke fattede hvad det gik ud på – og derfor blev det aldrig læst til ende. Det fortæller lidt om vigtigheden af den skrevne tekst.

Cortekst.dk kan hjælpe

Nu kender jeg nogle mennesker der har skrevet bøger, og det arbejde der ligger i at formidle et stort stykke tekst som de gerne vil have at andre skal have gavn af – for at det skal give dem en oplevelse af succes, så skal den tekst bogen er skrevet i også kunne læses og forstås af almindelige mennesker eller fagfolk. Cortekst hjælper netop disse mennesker med at få teksten så klar at bogen også kan læses og forstås af dem som køber den skrevne bog.

Have your say