This is who i am

Plakat med husregler fra sohu-shop.dk

Jeg har købt en af disse plakater med husregler, og det sjove er, at alle mine gæster står og læser dem – griner og siger at den er både sjov og god. Jeg fik ideen fra en af mine venner, som også havde en af dem hængende i sin entre, så man kunne se den når man ankom til deres hjem. Sådan en måtte jeg så også lige have, og fik at vide hvor de havde købt deres henne. Jeg gik hjem og ind på sohu-shop.dk og opdagede at der jo var et hav af forskellige plakater med husregler. Der gik lidt tid inden vi havde fundet lige netop den der passede til os og de regler (værdier) vi havde i vores hjem. Det blev til den der hedder – i dag bliver en god dag. Men jeg går også og overvejer, at designe en selv, for det kan man nemlig hos sohu-shop.dk

Plakat med husregler eller værdier

Det er faktisk meget rart at kigge på vores plakat af vores husregler med at dagen i dag bliver en god dag – sammen med sangen Guten morgen sonnen schein – for så starter dagen med et smil og let om hjertet. Så det at man har en sådan plakat hængende, der lige passer til en, kan få en i godt humør. Jeg handler en del hos sohu-shop, enten til mig selv og min bolig, eller også som en lille ekstra gave til en eller anden. Priserne er jo så lave, at det er en fryd.

Have your say