This is who i am

My Teddy

My teddy original er et baby shop website, der sælger bamser og teddybears til børn og babyer i en lækker og høj kvalitet. De står for en rigtig god kundeservice mest salg af bamser i dansk design. Firmaet sælger baby produkter og nærmere rigtig børnevenlige produkter, så du altid kan være tryg ved at give dit barn et produkt fra My Teddy Original, da sikkerheden er helt i top. Brandet My Teddy Original er et af de firmaer, der er sikrest og mest baby og børnevenlige og sammen med en fantastisk kvalitet skaber det produkter, der er meget ideelle for de små børn derhjemme.

En fin, sød og blød bamse er altid en god legekammerat eller ting til forældrene, der lige kan få dem til at slappe lidt af og få hjælp til at passe deres barn. Derudover sælges der selvfølgelig også en masse børne og baby legetøj, samt suttekæder, nusseklude og lignenede. Disse produkter og mange andre er blevet omhyggeligt testet og opfylder alle sikkerhedskrav for babylegetøj. Det er et meget højt prioriteret område for firmaet, så børnene altid er i gode hænder hos dem grundet den høje sikkerhed.

Myteddyoriginal går meget op i at skabe ansvarlige og bæredygtige produkter og designløsninger, og der er derfor blevet udgivet deres nye serier af kollektioner, hvor alt brugt stof til produkterne er 100 procent økologiske, fyldet er lavet af genbrugte plastflasker, og alle produkter ankommer i FSC-godkendt pap.

My teddy original vil rigtig gerne nå en målgruppe bestående af forældre, gravide, småbørnsforældre, familier med børn, kommende forældre, førstegangsfødende og bedsteforældre.

Have your say