This is who i am

Lækkert tøj

Inden for tøj og mode er der et utal af enkle og smarte tøjdele, der kan gøre en stor forskel for dit outfit. Når vejret går mod lidt koldere tider, kan der samtidig være behov for et ekstra lag for at holde varmen – både til hverdag og til fest. Og der findes faktisk nogle rigtig elegante løsninger på at kombinere en smart look med et lidt lunere outfit.

dreamstimesmall_57407050

Et stykke tøj, der virkelig kan peppe et ellers kedeligt sæt tøj op, er pyntejakker. Det er nogle rigtig flotte jakker, som passer rigtig godt til et sæt jeans og som du kan bruge både til hverdag og fest. Et hit lige nu er helt klart et par jeans, en ensfarvet top og en flot jakke. Pyntejakker findes i et hav af forskellige designs, materialer og tøjmærker, så du kan helt sikkert også finde en pyntejakke der passer til din smag og der er nogle til kvinder i alle aldersgrupper. Det er helt sikkert derfor at pyntejakker lige nu er så populære hos rigtig mange kvinder. Du kan finde jakker, der kan give et feminint, råt eller klassisk look. Så du har mange forskellige muligheder. Jakkerne varierer i alt fra farve, materiale, halsudskæring og om der er lynlås eller knapper. Hvis du vil danne dig et overblik over de mange muligheder, er der ofte en hel sektion om jakker/veste i onlineshops. Så kan du få en idé om hvilket design du foretrækker. Du behøver faktisk heller ikke købe et voldsomt stort udvalg af disse flotte jakker for at kunne friske dit outfit op til forskellige lejligheder. Det handler ofte bare om hvordan du styler dit hår og make-up. Som nævnt, kan en pyntejakke være rigtig god i de kolde måneder, når der er behov for lidt lunere tøj, men det betyder selvfølgelig ikke at man kun kan bruge en pyntejakke når det er koldt. Sammen med et par short eller en kjole vil du helt sikkert have et lækkert look. Disse flotte og ofte farverige jakker kan også bruges udendørs, så de er oplagte som erstatning for eller som et alternativ til den jakke du bruger om sommeren.

dreamstimesmall_53409387dreamstimesmall_53409387

En rigtig god variant til pyntejakken er en pelsvest. Den kan helt sikkert også friske din garderobe op. Den kan give dit tøj et utroligt elegant og eksklusivt look og veste er helt sikkert in for tiden. Et ekstra plus er selvfølgelig at den kan holde dig varm når vejret er koldt. Hvis du vil bruge vesten til at holde dig varm i de kolde måneder, så sørg for at køb en der er en smule lang. Det kan helt sikkert mærkes. Der findes et dejlig stort udvalg af pelsveste fra rigtig mange forskellige tøjmærker og i mange forskellige designs, længder osv. så der er en god mulighed for at du kan finde en lækker pelsvest der passer til din garderobe og til dit budget. Prisen afhænger her selvfølgelig meget af om du ønsker en vest med ægte pels eller om du sagtens kan gå i en fake pels (kunstfibre). Ligesom pyntejakken, kan du med pelsvesten bruge den i mange forskellige anledninger – det afhænger helt af hvordan du styler dit look. Så det er kun fantasien der sætter grænser for hvad en pelsvest kan sættes sammen med. Du kan eksempelvis bruge en pelsvest over din skjorte eller T-shirt, men også uden over din læderjakke eller din kjole. Så mulighederne er mange. Hvis du ikke søger det helt så elegante look, som en pelsvest kan give dig, er der selvfølgelig en væld af andre veste uden pels, som også kan friske din garderobe op. Hvis du er på jagt efter mere end én vest, så er det en god idé at vælge nogle i forskellige materialer. Så får du mest variation til din garderobe.

 

 

 

Have your say