This is who i am

Få din egen webshop med adhelp

For mig har det været en kæmpe hjælp at jeg kontaktede adhelp.dk for at få hjælp til min nye webshop – jeg havde aldrig troet at jeg engang skulle ende her – men sådan en Pandemi, kan gøre en stor forskel i mange menneskers liv, og ikke bare pandemien men også adhelp.dk gjorde en stor forskel i mit liv – jeg fik meget mere fritid, og jeg kom til at tjene mange flere penge end tidligere. Så for mig var det lykken at vi fik denne Corona Pandemi, men det tør jeg dårligt nok sige højt. Ikke at jeg ikke også har haft mine vanskeligheder, men jeg er nok det man kalder omstillingsparat, og fandt derfor hurtigt ud af en løsning der kunne få mig videre trods de ods der var med Corona pandemien.

Fik hjælp fra adhelp.dk

Det med ikke at være bange for at bede om hjælp, når man er i nød – blev min redning. Jeg fik det gode råd kontakt adhelp, de kan hjælpe dig med at få din egen webshop op at køre, og de vil forklare dig alt det du behøver at vide, og samtidig kan du få alt det der kører online et enkelt sted. Så selvfølgelig fulgte jeg det råd, og det er som sagt det bedste jeg nogen sinde har gjort. De hjalp mig i gang med min webshop, og som de sagde, mine resultater taler for sig selv – nu kunne jeg også få hjælp fra familien, og det betød at vi fik mere fritid sammen.

Have your say