This is who i am

Billigtoner og Brother blækpatroner

For mig er det vigtigt at jeg kan få skrevet mine sager ud både nemt og billigt – det kan nemlig hurtigt løbe op, når man printer en del som jeg gør. Det næste er så, at det også skal se ordentligt ud, deet der kommer ud af min printer, så derfor har jeg været meget påpasselig med at købe de rigtige blækpatroner til min Brother printer. Jeg har egentligt længe gået en stor bue udenom de kompatible løsninger, jeg har simpelthen ikke turde gøre det – men det er jo bare sådan som jeg er. De er noget dyrere de her originale Brother blækpatroner frem for de kompatible blækpatroner – og da pengekassen blev lidt slunken under Corona pandemien, tog jeg mig sammen til at forsøge den kompatible løsning.

Brother LC223C blækpatroner

Jeg ved ikke hvorfor jeg først vovede forsøget under Corona pandemien, men det er da nok noget af det bedste jeg har gjort, for jeg sparede mange penge på det hos https://www.billigtoner.dk/brother-blaekpatroner. Jeg måtte selvfølgelig lige undersøge markedet først, og her er det jo rart at have internettet og Google, til at hjælpe sig med det. Det var på den måde jeg fandt billigtoner.dk. Jeg kontaktede dem, for lige at få råd og vejledning med på vejen, nu jeg ikke havde brugt de kompatible løsninger før – og jeg må sige, det var virkelig dygtige mennesker jeg talte med hos dem – jeg var bagefter tryg ved at bestille og bruge de kompatible Brother blækpatroner frem for de originale Brother blæk patroner.

Have your say