This is who i am

Bæredygtige blomster buketter

Det er en grå og kedelig tid lige for tiden, og den måde jeg får lidt energi ind i mit liv på, når ellers jeg ikke er ude og træne – det er ved at få friske blomster i sol strålende farver ind i mit hjem. De sættes der, hvor jeg ser dem mest – så på den måde både pynter de og jeg får energi. Jeg har længe ledt efter nogle blomster buketter der kan holde i lidt længere tid end bare lige en uge – jeg syntes det er ærgerligt, man køber en flot blomster buket enten til sig selv eller som gave, og så holder den ikke så længe. Tidligere, før jeg fandt livingflowers.dk frabad jeg mig faktisk at få blomster, da jeg syntes det var spild af penge, gr. den korte levetid på afskårne blomster – men med de buketter fra livingflowers.dk er jeg igen begyndt at ønske mig blomster buketter i gave, da jeg nu kan nyde dem i op til 6 måneders tid.

Blomster og vaser

En flot blomster buket fra Living Flowers er i sig selv en flot buket, og man kan få dem i de farver man lige er til, eller som passer ind i ens bolig. Nu har jeg det sådan, at blomster og vaser gerne må passe godt sammen – og da jeg var inde og bestille en buket sidst, faldt jeg over en af deres smukke vaser, som jeg så kunne købe med, og dermed få den flotteste blomster gave som jeg kunne finde til min veninde.

Have your say