This is who i am

Animationsvideoer

Står du og mangler en animationsvideo til at kunne forklare jeres produkter eller koncepter? En animationsvideo er en visuelt flot måde at vise et koncept. Animationsvideoer fungere ved motion design kombineret med oftest voice over og baggrundsmusik. Konverteringsraten på en animationsvideo er generelt ret høj, da en animationsvideo visuelt er mere fangenende en en reklame kan være. Derudover er det også mere ressourcebesparende, da man som kunde ikke skal til at bruge tid på at finde evt. medarbejder eller andre statister og personer som skal medvirke i ens film eller reklamer.

Animationsvideoer til explainers

Hvis du står og skal have produceret en video som fortæller om ens nye smarte services, produkter eller lignende kan en animationsvideo være en mulighed for at kunne lave en video som fortæller om den pågældende service, produkt osv på et basalt niveau hvor alle kan være med. En animationsvideo kan være en god mulighed til rigtigt mange forskellige videotyper.

Det smarte ved animationsvideoer er at det gør dit budskab er ekstremt nemt og tilgængeligt. En animationsvideo kan blandt andet bruges til at forklare jeres virksomheds kernekompetencer eller virksomhedens historie eller dna. Animationsvideoer kan også være gode til at visualisere dataer i flotte diagrammer som er lette at forstå, og derved også engagerer brugeren ved at oplyse om noget pågældende data og lignende.

Animationsvideoer kan bruges til rigtigt mange forskellige formål, i løbet af de seneste par år er animations videoer også blevet mere og mere anvendt at både store, mellem store og små virksomheder i hele verdenen.

Have your say