This is who i am

Teressevarmer & varmelamper

Hvis du skal have en varmelampe, er der mange gode grunde til at du købe hos netop solamagicshop.dk

Først og fremmest er solamagicshop.dk markedets billigste udendørsvarme i brug. En varmelampe fra solamagicshop.dk bruger kun for 2,85 kr. strøm pr. time for at opvarme et område op til 14 m². Og det er faktisk omkring firs procent billigere end at bruge en terressevarmer, der er baseret på gas.
Varmeplamperne fra solamagicshop.dk omsætter seksoghalvfems procent af elektriciteten til varme, og det giver en energibesparelse på intet mindre end femogtres procent i forhold til andre udendørs varmeløsninger! Det er imponerende! Du kan læse om elvarme, infrarød varme og terresevarme på deres hjemmeside hvis dette interreserer dig.

solamagicshop.dk’s varmelamper er også rigtig nemme at bruge, du skal blot tænde på en kontakt og så er der varme. Og disse modeller solamagigshop.dk sælger er også med fjernbetjening og varmeregulering – smart! Så der er simpelthen ingen besværlig optænding du skal bakse rundt med, det er da luksus!

Det gode ved varmelampen ikke er lavet på gas, er at du slipper for det sod og svineri som følger med – og varmelampen fra solamagicshop.dk er både støj og luftfri – hvilket jo kun er et stort fantastisk plus.
Hos solamagicshop.dk stræber man ikke blote fter at levere et godt produkt, man vil levere et FANTASTISK produkt, som du kan være stolt af – og have en stor glæde af i mange, mange år. Varmelamperne produceres i Tyskland – og det er udelukkende solamagicshop.dk’s egne fabrikker. Så du skal ikke bange for, at der ikke bliver givet en ordentlig kvalitetskontrol. Hos solamagicshop.dk yder man også helt op 5 års garanti, så du er sikker på du kan få dine penge tilbage, hvis den ikke lever op til dine forventninger eller hvis den ikke virker. Du kan gå ind på hjemmesiden og bestille din nye fantastiske varmelampe her: Solamagicshop find din varmelampe
Du kan også læse meget mere om infrarød stråling og elvarme og terressevarme inde på hjemme siden. Det er altid godt at vide noget om infrarød stråling, terressevarme og elvarme når man skal købe en varmelampe.