This is who i am

Tag på familietur til Skanderborg

Hvis man som familie gerne vil mødes og tilbringe en hyggelig dag sammen, så skulle man overveje at tage til Søhøjlandet. Søhøjlandet ligger ved Skanderborg og her er der rig mulighed for at tilbringe en dejlig dag sammen. Ved Søhøjlandet kan man blandt andet nyde den fantastiske natur og hvis man er interesseret i at lave noget aktivt sammen, så er der mulighed for at leje cykler og cykle rundt og betragte den smukke natur sammen. Ved søhøjlandet er der dog også mulighed for at gå lange ture. En familietur til den smukke natur ved Skanderborg er uden tvivl noget som familien skal overveje til den næste familiedag.

Spis lækker middag sammen

De fleste familier nyder at tage ud og spise og ikke selv at skulle planlægge maden til dagen. I området er der rig mulighed for at spise lækker mad, her ligger nemlig mange restauranter, caféer og special-butikker. Der er mulighed for at smage råvarer, som der er dyrket i området. Der er blandt andet mulighed for at smage lækker honning og diverse grøntsager fra området. I området bliver der desuden også frisk brygget øl, så hvis man er vild med øl og gerne vil have en god smags-oplevelse, så skal man smage denne.

Overnatning

Hvis familieturen varer mere end en dag, så er der god mulighed for at overnatte i området. Hvis man godt kan lide at sove i naturen, så kan man med fordel tage et telt med og overnatte. Der er også mulighed for at sove i shelters, som findes i naturområdet. Vil man gerne sove indendørs, så er der rig mulighed for at booke værelse på kroer og hoteller. Der er desuden også mulighed for at booke et feriehus, hvor der er plads til hele familien. I et familiehus kan man selv lave mad og have privatliv. Her er der rig mulighed for også at slappe af og nyde hinandens selskab.