This is who i am

Sug skidtet ud af lokalerne

Støv kan være farligt


Det er altid ekstremt vigtigt at man sørger for at have god udsugning når man arbejder med noget er støver. Dels så kan de enkelte dele af støvet indeholde sundedsskadelige elementer og dels så er støv i sig selv usundt. Jo mindre partiklerne er, jo større er risikoen for at man indånder dem og dermed får dem ned i lungerne. Dette gælder alt støv også det som ikke i sig selv er usundt. Derfor er det vigtigt at man installerer et godt spånsug på steder hvor man har mennesker der arbejder med at slibe eller på anden måde bearbejde forskellige materialer. En god og effektiv spånsuger sørger nemlig for at alle partikler konstant fjernes fra de lokaler hvor man arbejder og dermed også fra de mennesker der potentielt kunne risikere at indånde disse.

Anlægget skal passe til formålet


En spånsuger skal altid vælges så den både passer til de materialer man ønsker at fjerne fra området og også til størrelsen på det lokale der ønskes holdt fri for støv og spåner. Kontakt derfor en specialist i spånsug så I får den rådgivning der er nødvendig ved dimensionering og installation af jeres anlæg til spånudsugning. Dette gælder uanset om det drejer sig om et snedkerværksted eller om det er skolens sløjdlokale hvor det er større spåner der skal fjernes, eller det er kontorets printerrum hvor det er en helt anden type af luftrensning der ønskes.

Bedre indeklima

Alle kender til at sidde i lokaler med dårlig ventilation, ikke mindst fordi der i dag er så mange kunstige produkter i vores miljøer, ikke mindst tæpper og møbler der afgiver alle mulige dufte og dampe. Men også de mange computere og skærme bidrager til at luften kan blive tung at sidde i. Dette giver hovedpine og generelt ubehag hos rigtig mange mennesker og da man ikke kan åbne vinduerne i mange nye bygninger er udsugning af største vigtighed.