This is who i am

Står du og mangler penge akut, prøv Quicklån

Mangler du penge her og nu?

Det kan være en ubehagelig situation at stå og mangle penge, hvis det er til nogle at de mest nødvendige ting. Dette kunne være månedens madbudget der er skredet helt, eller huslejen der er steget. Situationerne er mange, og bekymringer flere. Men der findes en løsning der kan være med til at give dig mere tid til at få styr på tingene, det hedder et quicklån. Et quicklån er et lån der kendetegnes ved at ligne et forbrugslån der ikke er øremærket til noget bestemt formål, men nærmere er et kviklån der skal hjælpe med at give lidt luft i økonomien. Yderligere er det er lån der oftest ansøges om online. Som navnet antyder så er et quicklån et lån der gør meget hurtigt. Det er ikke et lån på det helt store beløber, men til gengæld får man hurtigt svar på sin ansøgning.

Omkostningerne ved et quicklån er ofte lidt højere end hvis man tager ned i banken og laver et hus- eller billån, men dettes skyldes også at der ikke som sådan skal stilles nogen stor sikkerhed ved lånet, samtidig med at behandlingen af lånet foregår rimelig hurtigt i forhold til et lån der skal snakkes igennem med banken.

Gratis lån, hvad er det?

Man kan også søge om noget der hedder gratis lån. Men hvad er dette, det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det man kan her det er at lån penge hurtigt. Ofte er løbetiden for lånet i omegnen af 30 dage, hvor lånebeløbet heller plejer at være særligt stort. Ofte vil man finde disse gratis lån til at være omkring 4.000 dkk der skal betales tilbage efter 30 dage uden rente.

Hos quick-laan.dk kan du nemt finde en oversigt over forskellige virksomheder der tilbyder denne form for gratis lån eller kviklån. Så står du akut og mangler penge for at give luft i økonomien, så kik forbi og overvej om det kan betale sig at søge om et forbrugslån, quicklån eller gratis lån.