This is who i am

Smykke lav selv smykker til forskellige lejligheder

Er du vild med selv at være kreativ, og kan du godt lide at sidde og hygge med små projekter. Så kunne lav selv smykker måske lige præcis være noget for dig. Det kan også være, at du allerede har været i gang i noget tid, men bare har brug for nye materialer. Uanset hvad, så kan du gå ind på hjemmesiden http://www.cyberimport.dk/, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige smykkedele, materialer, og hvad du ellers skal bruge, for at komme i gang med at lave dine egne smykker.

Så kan du designe dem lige som du vil

Måske man kender til det med, at man er på jagt efter et smykke, hvor man har nogenlunde i tankerne, hvordan man gerne vil have at det skal se ud. Men det er bare ikke rigtig til at finde. Så er det da mange gange nemmere, hvis man i stedet for kan lave det selv. Og det kan man, hvis man går i gang med lav selv smykker. Dem kan man jo designe lige som man gerne vil have dem.

Gode som gaver til andre også

Der er heller ikke nogen tvivl om, at lav selv smykker er en rigtig god gaveide til andre. Hvis man gerne vil give dem noget personligt. Så kunne man jo selv designe et smykke til dem. Hvis de er til sådan noget, så vil de helt sikkert blive glade for sådan en gestus. For så er de jo de eneste, som har sådan et smykke. Og det er jo nemt, når man kan gå ind og bestille de ting, som man skal bruge til det fra cyberimport.

En ide til julegaver også

Nu hvor julen lige så stille nærmer sig, så er det måske også svært, at blive ved med at finde på ting, som man gerne vil give til folk. Derfor kunne sådanne smykker måske netop være noget for en. Måske man heller ikke giver for så meget, eller det bare skal være en lille ting. Så er sådan et sødt lille hjemmelavet smykke jo en rigtig fin ting, man kan give til de nærmeste.