This is who i am

Smukke plankeborde

Inviter naturen indenfor med møbler i træ. Nordisk design herunder møbler i træ og særligt plankeborde er populære so aldrig før. Møbler i træ fortæller en historie, og man føler nærmest, at naturen med et ikke bare er udenfor ens hjem men så sandelig også indenfor.

Med et af de smukke plankeborde fra Kærbygård, bliver stuen og spisestuen lige pludselig et rum, hvor samlingspunktet bliver om plankebordet. Med en blanding af naturligt nordisk design, og det robuste nærmest landlige design som man kender det fra det franske landkøkken, indhylles stue og spisestue af en særlig ro, dog stadig fyldt med varme og atmosfære. Samtidig er møbler i træ og dermed også plankeborde bæredygtige, så det er også et plus i forhold til miljøet.

Det helt rigtige for dig

Hos Kærbygård sættes der en stor indsats og ære i at finde det helt rigtige stykke træ til hvert enkelt møbel. Dette ses tydeligt i de færdige produkter, hvor træets åre træder frem og produktet fortæller hele træets historie. Helt fra udvælgelsen af træet, og til det færdige produkt står færdigt, er der kælet for alle detaljer. Der er taget højde for den rette opbevaring og måde at skære træet på, således det ikke revner eller slår sig skævt, når først man begynder at bruge møblet; uanset om det er et af de smukke planeborde eller et af de andre møbler i træ.

Materialerne som anvendes til plankeborde er typisk egetræ, som er et dansk træ. Andre danske træsorter som ligeledes anvendes er egetræ, som kommer fra helt egen egeskov, men også elmetræ kan findes i produktionen hos Kærbygård. Ønsker man noget mere ‘eksotisk’, laver Kærbygård også plankeborde i valnøddetræ, og har man som kunde blot brug for, at ens gamle bord får en kærlig opfriskning, uden at hele bordet skal skiftes ud, producerer Kærbygård også bordben, som kan etableres på en gammel bordplade. Mulighederne er mange!