This is who i am

Skift over til at ryge på e-cigaret

Der er mange fordele, ved at skifte over til at ryge på e-cigaret i stedet for. For det første er det en del bedre, at ryge på almindelige tobakscigaretter. Der er nemlig ikke de samme giftstoffer i en e-cigaret, og derfor får man altså heller ikke dem ned i lungerne, når man ryger på den. Ved siden af dette, så er det også meget mere behageligt for omgivelserne. Det bliver nemlig ikke på samme måde generet af en el cigaret. Se mere på kc-smoke.dk.

Slip for den ubehagelige lugt

Der er mange, som synes at det lugter grimt at ryge. Og det gør det også. For når røgen først bliver gammel, så kommer den til at sidde i tøj, hård, hud hænder og negle, og det lugter virkelig ikke godt. Derfor er det også rart, når man kan slippe for den ubehagelige lugt. Og det kan man, når man i stedet for ryger på en e smøg. For den kan man få med andre gode og friske dufte i stedet for.

Sådan kommer du i gang

Hvis du kunne været interesseret i at skifte over til en damp cigaret, så kan man bruge den hjemmeside, som der er linket til øverst i denne artikel. Bruger med det, kommer man direkte videre til en hjemmesiden, hvor man finder alle produkterne. Og her kan man så ellers bare gå i gang med at finde både smag, cigaret og så videre. Det kræver ikke mange dele, før end at man kan være i gang. Og man vil helt sikkert mærke forbedringen lige med det samme.

Så kommer du i bedre form

Der er også mange som oplever, at når de skifter over til en e cigaret, så får de et meget bedre helbred. Eller de føler sig i hvet fald sundere med det samme. Fordi man lige så stille får mere og mere lungekapacitet tilbage. Og det kan altså mærkes på vejret. Så man kommer hurtigt til at føle, at man er kommet i langt bedre form, end man var før.