This is who i am

Skal du på højskole?


Skal du på højskole eller overvejer du det blot? Det kan være du har et sabbatår, og du ved ikke rigtigt, hvad du faktisk vil bruge dit sabbatår på. Det kan være du vil arbejde, det kan være du vil rejse. Men det kan være du ikke ved hvem du skal rejse med, og du har måske ikke lyst til at rejse alene?Og hvad nu hvis du ikke kan finde nogle at rejse med, bliver det så til ingenting? Heldigvis har man mulighed for at tage på grupperejs, men man har faktisk også mulighed for at slå to fluer med et smæk – altså at tage på højskole samtidig med at du er i udlandet og rejse. At rejse med højskole er uforglemmeligt, du kommer til at få venner for livet samtidig med at du oplever en masse spændende ting. Ophold på højskole i udlandet giver dig mulighed for også at lære et nyt spændende sprog. Så tag på højskole – du kommer ikke til at fortryde det. En højskole i udlandet er et minde for livet, og du kommer ikke til at fortryde højskole i udlandet.

Du kan læse mere om højskole i udlandet her: http://www.zanzibar-hojskolen.dk/ ( du klikker blot på linket og den navigerer dig direkte ind på hjemmesiden)
Et højskoleophold er fantastisk – og alle der har prøvet et højskoleophold elsker det. Som sagt er du navigeret direkte ind på zanibar højskolen som sagt er det en højskole hvor du kommer på højskole i udlandet – det lyder meget spændende men der er naturligvis også en del viden man skal have om højskolen inden man kaster sig ud i det, og det kan man få på selve hjemmesiden. Hvis man har nogle spørgsmål omkring højskoleophold i udlandet eller lignende kontakter man bare højskolen, der findes kontaktoplysninger på deres hjemmeside. Held og lykke med højskoleopholdet – hvis du vælger det – det bliver et minde for livet, og du kommer ikke til at fortryde dit sabbatår overhovedet.
http://www.zanzibar-hojskolen.dk/