This is who i am

Sikker strøm – hver gang

Brug for strøm? Med et UPS-anlæg sikrer du at strømmen aldrig svigter – .
Det kan være irriterende og endda direkte farligt, at nogen bygninger mister strøm, når der sker uheld rundt omkring. De fleste boliger kan godt klare sig uden et nødstrømsanlæg, men andre er direkte afhængige af, at der ikke mistes det mindste strøm. Af offentlige bygninger er her tale om sygehusene omkring i landet . De har alle indstalleret en generator, der selv producerer strøm, hvis byen skulle opleve et strømsvigt. Men denne ydelse er ikke kun en mulighed for de offentlige bygninger. Et UPS-anlæg kan også installeres i private virksomheder, hvor et strømsvigt kan skabe større udfordringer – eksempelvis produktionsvirksomheder. Med et nødstrømsanlæg i bygningen sikrer du, at produktionen ikke går i stå . Overvej hvor store konsekvenser et strømsvigt vil have på din produktion, der kører i døgndrift! Selvom vi har dygtige faguddannede til at løse problemet hurtigst muligt, så tæller hvert minut i sådan en situation. Bare tænk for chikanerende det er for den almene borger, der blot ikke længere kan tænde lyset på kontakten, lave kaffe og se fjernsyn. Dette er småting i forhold til hvor hårdt sådan et strømsvigt vil ramme virksomhederne.
Vi har installeret generatorer hos mange private virksomheder, og vi ønsker også at finde en løsning til dig. Vi hjælper med , installering og vedligeholdelse, så du altid kan føle dig sikker med dit UPS-anlæg .
I dag fungerer mange ting via strøm, derunder også computere. Mange computerbaserede virksomheder laver opdateringer i løbet af natten – så et natligt strømsvigt her vil påvirke næste dags arbejde. Strøm er kort sagt vigtigt for samtlige danske virksomheder – det er bare op til dig, om en investering i et nødstrømsanlæg er nødvendigt for dig!