This is who i am

Shoppingrejser eller online shopping?

Shoppingrejser og gode råd

Der er mange lande du kan tage til, hvis du ønsker at shoppe. I udlandet kan du besøge butikker, der måske ikke findes i Danmark, og tit kan du også spare mange penge i udlandet. Jeg selv for nyligt været i Göteborg i Sverige, hvor priserne var rigtig lave, så jeg fik købt en del tøj. Min næste shoppingrejse går til New York til November, når der er Black Friday. Jeg tager til New York både for at spare penge men også for at se nye butikker.

Hvorfor skal du købe tøj online?

Det kan være rigtig dejligt at købe tøj online. Flere og flere webshops tilbyder efterhånden at du kan prøve tøjet derhjemme og returnere der igen, hvis det ikke passer – ofte med fri fragt og retur. Jeg kan godt lide at bestille tøj online, da det kan være lidt stressende at stå i butikken og beslutte sig. Og så er det bare nemt at modtage tøjet lige til døren eller i nærmeste pakkeshop.