This is who i am

Rekruttering og headhunting til din virksomhed

Det kan være svært at finde de rigtige mennesker til diverse jobs, derfor kan det være en god idé at få hjælp af et headhunting- og rekrutteringsfirma som kan hjælpe dig med at finde den perfekte til jobbet. Karsberg rekruttering er et firma som blev grundlagt i 2009 og som er et firma som arbejder med effektiv rekruterring og headhunting. De er har en evne til at kende deres kunders målsætninger, forretning, organisation og kultur og kan derfor hjælpe deres kunder med deres ønsker og behov til deres virksomhed. De og deres kunder er samarbejdspartner og hjælper dem med effektiv rekruttering. Deres fokus er at rekruterre ledere og medarbejder til specialiststillinger. De har en meget bred kundeportefølje som består af mange forskellige faggrupper, bl.a. ingeniørvirksomheder, handelsvirksomheder, servicevirksomheder og meget mere.

Rekruttering

Det kan være svært at finde den helt rette medarbejde til en stilling, derfor kan det være en god idé at få hjælp af deres firma. De har udarbejdet en proces som giver dem størst sandsynlighed for at finde nogen der passer perfekt til den stilling der skal blive fyldt. Deres proces er meget effektiv og er blevet optimeret så den er så effektiv som mulig. De arbejder med fire vinkler som hjælper dem med at danne et billede af kandidaten, og om de er egnet til stillingen. Deres fire vinkler er: kunden, referencerne, Karsberg og persontesten. Når de er i gang med rekurttering arbejder de med alle de fire vinkler.

Få hjælp til at finde medarbejdere

Det kan være svært at finde den perfekte medarbejder til en stilling, men med hjælp fra en dygtig firma, er det ikke umuligt. Hvis du selv søger efter job, kan du også kontakte dem og sende din ansøgning, så du kan blive overvejet til en stilling. Der er mange muligheder når man samarbejder med dem.