This is who i am

Professionel og pålidelig maler på Frederiksberg


Har man brug for en maler frederiksberg, er det naturligvis vigtigt, at man vælger en maler, der besidder de kompetencer, der skal til for at kunne levere en løsning, der matcher de behov, som man nu engang måtte have. På Frederiksberg har Malermester-TR base, og herfra servicerer firmaet sine kunder i hele hovedstadsområdet og på store dele af Sjælland. Kundegruppen omfatter såvel private personer som erhvervsvirksomheder og institutioner. Hvad enten man har en større eller mindre maleopgave, som man ønsker udført, er ingen opgave for lille til, at den københavnske malermester gerne giver et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Hos Malermester-TR er det malermester Thomas Rasmussen, der står for den daglige drift og som sammen med et engageret og topmotiveret team af dygtige medarbejdere, leverer skræddersyede løsninger til kunderne. Malermesterne er alle fagligt kompetente håndværkere, der besidder stor teoretisk viden, der løbende bliver opdateret og holdt ajour, og som har masser af erfaring, og derfor er klar til alle de udfordringer, som man som maler bliver konfronteret med. Opgavetyperne varierer meget og spænder fra maling af vægge, gulve og lofter til maling af gavle, facader, murværk og møbler. Det er et malerfirma, der bestemt ikke går af vejen for at udføre såvel traditionelle opgaver som mere specialiserede opgaver.

I dag er mange forbrugere blevet bevidste om, at de produkter og materialer, som den maler, de vælger, anvender, nu også er miljøvenlige. Det er et punkt, som Malermester-TR også vægter tungt. Man kan som kunde derfor være forsikret om, at firmaet udelukkende anvender maling fra førende producenter, og så vidt det er muligt, altid vælger maling, der er allergi- og miljøvenlig. I sidste ende handler malearbejde om, at man som maler giver den enkelte kunde den bedste løsning. Det vil sige både i forhold til æstetik, men helt sikkert også i forhold til at skabe et godt og behageligt indeklima. Det bestræber man sig altid på hos malermester Thomas Rasmussen.