This is who i am

Lån med omtanke

Skal du låne til bilen?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige lån, når bilen skal fornyes. En god pointe er dog at indhente forskellige lån og sammenligne dem. De fleste bilforhandlere tilbyder også finansiering, og selv om tallene kan se forskellige ud bank contra bilforhandler, så er det vigtigste at kigge bag om tallene. Inden man køber bil, er det også vigtigt at gøre sig klart, hvilke behov den nye bil skal dække. Er man single og vil være smart? Eller er man en stor familie og vil være praktisk? Hvor mange kilometer skal der køres pr. år? Derudover skal du overveje, hvor lang tid du vil beholde den nye bil, så du kan nå at betale bilen af inden, du skal købe en ny. Når dette er valgt, er det tid til rundtur hos forskellige bilforhandlere. Det vil være fint at prøve minimum tre forskellige mærker samt kigge på de forskellige størrelser og hvilke varianter, der opfylder ens behov. Når behovene er klarlagt, er det tid til at være realistisk. Hvis økonomien er stram, er det nok ikke den største model, man skal vælge, selv om det er den, der matcher ens behov bedst. Således overtrumfer økonomi behov.

Genialt sammenlingningsværktøj

Hos dkPenge kan man få hjælp til billån sammenlign for forskellige typer billån ved hjælp af deres sammenligningsværktøj. Her tastes antal tilbagebetalingsmåneder ind sammen med det samlede lånebeløb, og så får man flere forskellige bud på, hvad den månedlige ydelse samt renten kan være. Man skal dog gøre sig det klart, at det kun er et bud, da renten først kan endelig fastsættes, når den enkelte låner er kreditgodkendt ved finansieringstedet. Vil du have billån sammenligning, er dkPenge stedet at søge hjælp.

Det bedste billån

Som udgangspunkt er det bedste billån det billån, der koster dig mindst muligt i længden. For enkelte kan det bedste billån imidlertid også være det billån, hvor man indbetaler mindst muligt pr. måned. Og så er det vigtigt at holde tungen lige i munden, når der vurderes. Nogle finansieringssteder ligger lavt i rente, men højt i gebyrer. Andre finansieringssteder ligger højt i renter og lavt i gebyrer. Husk her, at renten kan trækkes fra i skat. Det kan gebyrer ikke. Få flere gode råd inde på dkPenges hjemmeside, der er sat i verden for at rådgive forbrugerne med økonomien.