This is who i am

Kvalitets plantekummer med lang levetid


Skal der købes nye plantekummer til terrassen, et bålfad til haven eller et par altankasser til krydderurterne? Eller, skal haven indrettes praktisk, så finder man et stort udvalg af højbede her. Danskerne elsker at være udendørs. Lige så snart der er mulighed for det, skal fritiden bruges udenfor og i langt de fleste tilfælde gerne til noget praktisk. Har man adgang til et udemiljø bruger man gerne tid på at få disse attraktive og ikke mindst funktionelle med for eksempel et hyggeligt bålfad eller nogle smukke plantekummer. Så er det sådan set ligegyldigt, om der er tale om en have, en terrasse, en balkon, et drivhus eller en udestue.

Det gælder derfor om at finde frem til nogle produkter, som er både æstetisk smukke og praktiske, og her er Zinkbakken.dk et fantastisk sted at se sig om. De er specialister inden for plantekummer, altankasser, zinkbakker, højbede og meget andet, så her kan man både få lækre produkter og professionel rådgivning fra fagfolk, der ved, hvad de taler om. Langt de fleste af deres produkter bliver fremstillet her i landet. Man er derfor garanteret solide produkter af høj kvalitet og med en lang levetid. Det er naturligvis vigtigt, når de risikerer at blive udsat for det danske klima og et vejrlig, der kan være både fugtigt og blæsende. Fordi der bliver produceret i Danmark, er det muligt at få fremstillet plantekummer, etc. i specialmål. De produkter, der forhandles i webshoppen, er alle i standardmål. Skulle man dog have brug for andre mål, kan man kontakte Zinkbakken.dk og forhøre sig om mulighederne.

Ud over danske produkter føres der specialprodukter fra England. De bliver importeret, simpelthen fordi de er i en klasse for sig. England har stolte traditioner, når det gælder havebrug, og hvorfor ikke få noget af det bedste på markedet, når det kan lade sig gøre? Har man brug for et produkt, som man ikke umiddelbart kan se i shoppen, er man altid velkommen til at henvende sig telefonisk, pr. mail eller via en kontaktformular på hjemmesiden.