This is who i am

Har du brug for it-kurser?


Hvis du er en af dem, der ikke er helt med på it-moden, kan det godt være svært at finde rundt i de forskellige programmer. Du har måske hørt om programmerne word, photoshop og Excel før, men du aner ikke hvordan de skal betjenes, hvilket der jo ikke er noget at sige til. For man skal jo lære det, før man ved hvordan man bruger det. Heldigvis udbyder mange forskellige firmaer kurser til folk der gerne vil lære at betjene disse programmer. Der findes word kurser, photoshop kurser, Excel kurser med meget mere! Man kan google sig lidt rundt til de forskellige kurser, og se hvilke af dem man gerne vil have. Hos hjemmesiden 4D.dk kan man blandt andet få disse tre kurser. Der vil nu kort blive summeret op, hvad du kan forvente af disse kurser og hvad programmerne er.

Du kan som sagt få et Excel kursus hos 4.dk – Excel er et program hvor man skrive til ind og så videre, altså man kan lave beregninger. Dette kursus vil være godt til dig, der måske benytter tal meget i din hverdag. Du kan som sagt få det excel kursus hos 4.dk – du kan se priserne på excel kursus på hjemmesiden.
Du kan få Photoshop kurser og photoshop kurser er meget velegnet til dig der godt kan lide at tage billeder og gerne vil lære hvordan man redigere disse billeder. Du kan se priserne på photoshop kurser på deres hjemmeside, tryk her: et kursus i photoshop her
Så kan du få Word kurser og word kurser er beregnet til alle der gerne vil have et skriveprogram – og det er godt for alle mennesker at kunne bruge, da man nok før eller siden vil få brug for det. Du kan finde flere oplysninger om priserne på nettet se her:

Hjemmesiden er nem og brugervenlig – det vil sige selv den med mindst interneterfaring skulle gerne kunne finde ud af at benytte sig af hjemmesiden. Ellers kontakt for at få hjælp.