This is who i am

Forsikring til rejsen

Forsikring til rejsen

Det er meget vigtigt at have en rejseforsikring, når man skal ud og rejse. Man ved aldrig, hvad der kan ske på rejsen. Man kan komme ud for nogle uheldige episoder, som for eksempel at få sin kuffert stjålet. Så er det meget træls at man ikke kan få den refunderet, fordi man ikke har tegnet en rejseforsikring. Måske havde man nogle meget værdifulde ting i kufferten. Der kan også ske mange andre ting, hvor man kan være uheldig. Derfor er det meget vigtigt, at man sørger for at tegne en rejseforsikring, når man skal ud og rejse.

Forskellige behov, forskellige rejseforsikringer

Mennesker har forskellige behov. Man skal tegne en rejseforsikring efter de behov man har. Det vil sige at man skal tegne en rejseforsikring, som kan opfylde ens behov. Hvis man for eksempel er typen, som rejser meget, så er det en god ide at tegne en årsrejseforsikring. Men hvis man er typen, som sjældent rejser, men skal ud og rejse en enkelt gang eller to i løbet af et år, så skal man tegne en forsikring på en enkelt rejse. Så når man skal ud og rejse og er på udkig efter en rejseforsikring, er det vigtigt, at man ser på at rejseforsikringen opfylde de behov, som man har.

Glem ikke afbestillingsforsikring

Man må ikke glemme at tegne en afbestillingsforsikring. Hvis man for eksempel har betalt mange penge for en rejse, men pludselig bliver syg eller at der sker noget andet, som kan forhindre en i at rejse, så er det lidt irriterende at alle de peng man har investeret i rejsen, er spildt. Derfor skal man huske at tegne en Afbestillings­forsikring, da man så kan få sin rejse refunderet i tilfælde af at man skulle blive forhindret i at rejse.

Tegn din rejseforsikring hos Allianz Assistance. Se mere på www.allianz-assistance.dk