This is who i am

Firmagaver skal vælges med omtanke

Der er stor signalværdi


Uanset hvem man skal give gaver er der en masse forhold man skal huske at tage i betragtning. Der er jo dels prisen som skal afspejle en række parametre, dels hvilket forhold man har til modtageren for det er jo ikke det samme man giver sin svigerfar til hans fødselsdag, som man giver sit eget barn til konfirmationen. Dels skal alle gaver jo signalere forskellige ting i forhold til situationen. Når det gælder Firmagaver er der selvfølgelig også en del man skal tænke på. For det første skal det jo være en gave som modtageren/kunden bliver glad for at modtage og som giver mening i forhold til ens egen forretning. Firmagaver skal også vælges i et fornuftigt prisleje for man vil jo ikke virke nærig i forhold til sin omverden, men samtidig ved kunderne jo godt at det i den sidste ende er dem selv der betaler for gaverne, så det skal heller ikke være noget ekstravagant. Endelig skal man også huske at Firmagaver både er noget man anvender eksternt i forhold til kunder og leverandører og internt i forhold til sine medarbejdere

Gaver til kunder og leverandører


Hos Koala.dk finder I et kæmpe udvalg i forskellige gaver der er målrettet profilering af jeres virksomhed. Det er en god idé at vælge noget som modtageren efterfølgende tager frem og ser mange gange og derfor er for eksempel gode Nøgleringe med logo et populært produkt at give. Alle mennesker har nøgler og det kan godt være at de allerede har en udmærket nøglering, men de fleste går i stykker på et tidspunkt og så finder man måske en af jeres Nøgleringe med logo frem og benytter denne.

En anden særdeles populær gave er en USB med tryk. Ligesom med er en USB med tryk noget som modtageren vil komme til at bruge mange gange i fremtiden og derfor vil de stå med jeres budskab i hånden adskillige gange fremover.