This is who i am

Fantastisk gourmet mad til enhver anledning

gourmet mad
Frimann’s Gourmet tilbyder lækker gourmet mad til enhver anledning. Står du og skal planlægge et bryllup, en konfirmation, reception eller noget helt andet? Så fortvivl ej. Frimann’s Gourmet har mange års erfaring i at tilberede og levere mad til festlige begivenheder. Du kan frit vælge mellem en række af forskellige buffeter, så du ikke skal tænke på andet end at nyde festen. Frimann’s Gourmet hjælper med alt fra madlavningen og drikkevare til serveringen. Lettere bliver det ikke.

En uforglemmelig dag

Livets store begivenheder fortjener det bedste. Hos Frimann’s Gourmet kan du være sikker på, at din dag bliver uforglemmelig. Frimann’s Gourmet tilbyder et hav af forskellige buffeter sammensat af dygtige kokke. De har særligt udvalgt gourmet mad, og sat det sammen til en lækker buffet der gør din dag til en uforglemmelig dag. Frimann’s Gourmet leverer mad til alt fra studentergilder og dåbsfester til bryllupsfester og konfirmationer. Intet selvskab er for stort eller småt til Frimann’s gourmet mad. Frimann’s leverer ordentligt mad. Ordentligt mad indebærer at det er lavet af gode råvare, samt at det er tilberedt til perfektion og ikke bare smager lækkert, men også ser lækkert ud.

En gastronomisk oplevelse

Frimann’s Gorumet går op i mad. Maden er af højeste kvalitet, og tilberedt af yderst kompetente kokke. Hos Frimann’s Gourmet får du garanti for at maden smager fantastisk. Bestil maden til dit næste arrangement, og få lækker mad serveret lige til døren, uden at skulle tænke på mere! Det er super nemt. Frimann’s hjælper med at finde drikkevarer, så du er sikker på at finde den helt rigtige vin til maden. Nemmere bliver det ikke. Frimann’s Gourmet leverer fantastisk mad, god service og sidst, men ikke mindst, en ypperlig vin til maden.