This is who i am

Få sikret din ejendom eller virksomhed med et topsikret hegn

Leder du efter stålhegn, panelhegn eller industrihegn, finder du det hos https://www.pithegn.dk/.

Et hegn fra PIT Hegn sikrer dine værdier uanset, om det er med eller uden elektrisk sikring. PIT hegn tilbyder dig et omfattende sortiment i Industrihegn, trådhegn, pigtråd, landbrugshegn og andre løsnin­ger til at holde ubudne gæster ude fra matriklen. Vi er også leveringsdygtige i porte, låger, bomme, pullerter og byggepladshegn, samt hegn til private.
Med et PIT hegn får du et hegn i høj kvalitet, til alle formål.

Den rigtige hegnsløsning er utrolig vigtig – uanset om der er tale om sikring af industrielle områder eller andre typer område, f.eks. landbrug.

Landbrugshegn til sikring af heste, køer, får og smådyr

PIT Hegn har Danmarks største sortiment inden for hegn til landbruget og har leveret hegn til stutterier, dyreparker og private dyrehold i hele Danmark.

Panelhegn med lang levetid

Et galvaniseret panelhegn, som støbes i jorden, fås nærmest ikke stærkere. I et land som Danmark, spiller klima, vind og vejr en væsentlig rolle, når det gælder hegnets levetid, men med et galvaniseret hegn kan du som udgangspunkt forvente op til 20 års levetid.

Til alle slags panelhegn og andre former for gitterhegn og stålhegn kan der tilføjes porte, låger, skydeporte og forskellig portautomatik. Det gøres stilfuldt med et smukt design der harmonerer med panelhegnets øvrige udseende.

Vælg dit hegn med den bedste samarbejdspartner

PIT Hegn har en viden og erfaring som sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. De har et af Danmarks største lagre, og derfor kan de levere komplette hegn og materialer både hurtigt og til en god pris.

Kig forbi PIT Hegns hjemmeside og se hvad de kan tilbyde dig. Her kan du se de forskellige typer af hegn, og se eksempler på udførte opgaver.