This is who i am

Få din hørelse tilbage

De fleste mennesker tager sin hørelse for givet. Man bliver voksen, bliver ældre, og måske kommer det snigende at man pludselig ikke rigtig synes man kan høre så godt mere. Man synes måske folk begynder at mumle, eller måske er man pludselig nødt til at skulle have tv?et skruet mere op end førhen.

Du er ikke alene

Socialt kan man føle sig hæmmet, fordi man ikke kan høre hvad der bliver sagt ved sociale sammenkomster, hvor støjniveauet er højere end normalt. Måske begynder ægtefællen derhjemme af bemærke at man ikke hører så godt længere. Det kan være svært at accepteret at ens hørelse er blevet så dårlig at man måske har brug for hjælp. Men du er langt fra alene.

Flere danskere med nedsat hørelse


Flere og flere rammes af høretab, og høretab er den næstmest udbredte lidelse hos ældre, kun overgået af gigt. På grund af det stigende støjbillede, er der flere og flere yngre også, som rammes af høretab, og det er dermed ikke kun noget der forekommer hos ældre mennesker. Der er 800.000 danskere der lider af nedsat hørelse, og mere end en halv million danskere har fået hjælp hos en høreklinik til at få fremstillet høreapparat eller andet teknisk hjælpemiddel, som følge af nedsat hørelse.

Dansk Hørecenter kan hjælpe dig

Dansk Hørecenter er en landsdækkende hørecentralhørecentral, som altid er opdateret med nyeste viden om høretab, og her kan man gratis og uforpligtende få lavet en høretest og afprøve et høreapparat. Hos Dansk Hørecentral har vi det største udvalg indenfor høreapparater, og de nyeste løsninger på området.

Kontakt Dansk Hørecenter hvis du har problemer med hørelsen, uanset hvilken alder du har. Her er kvalificeret hjælp at hente, så du kan få livskvaliteten tilbage og atter nyde samvær med familie, venner og kolleger.