This is who i am

Få styr på dit værktøj med Locco systemet

Det er vigtigt at man har styr på hvor værktøjet er

Orden er vigtigt for mange mænd og derfor er det også vigtigt at ders værktøj er til at finde igen og igen. Derfor er det også blevet meget populært med værktøjstavler hvor man kan hænge værktøjet op og nemt og hurtigt finde det gang på gang når man skal bruge det. Hos Locco er der sans for detaljer og dette kan også ses på deres produkter inden for værktøjsinventar. Locco systemet som Locco tilbyder er mere end bare værktøjstavler der findes også værktøjsvogne, værkstedsborde og værkstedssøjler. Det er kendetegner alle produkter fra Locco er at man tydeligt at se at der er kælet for detaljerne. Læs mere om Locco systemet her.

Ikke bare som andre værkstedstavler

En værktøjstavle er ikke bare en værktøjstavle. Dette kan tydelig ses på billeder. Når man køber en værktøjstavle fra Locco så får man høj kvalitet og hvor det er nemt at udvide hvis behovet for mere værktøj skulle opstå i fremtiden. Derudover er alle værktøjstavler lavet af materialer som kan holde længe og dette sikre at ens værktøj hænger trygt og sikkert det samme sted i mange år.

For dig der vil have styr på tingene

Er man typen der vil have styr på tingene og at det også gerne må se godt ud så er der ikke noget alternativ til Locco. Locco er stedet for dig der gerne vil have inventar til værksted af særlig god kvalitet og med en konstruktion som kan holde i mange år frem. Se meget mere om de forskellige produkter op Locco.dk.

For mere information og spørgsmål

På hjemmesiden www.Locco.dk kan man finde meget mere information og læse mere om de forskellige produkter. Skulle man alligevel have brug for yderligere hjælp så er man også altid velkommen til at kontakte Locco på telefon eller mail. Oplysningerne finder man på hjemmesiden.