This is who i am

Få mad ud af huset

Det lyder da ikke helt dårligt, gør det vel? Du kan få hurtig mad – men sågar også umådeligt lækkert take away fra Sunset Boulevard!
Men hvem er Sunset Boulevard? Læs mere her også https://www.sunset-boulevard.dk/
Sunset Boulevard er en dansk restaurantkæde, der åbnede den første restaurant i Odense Banegård Center tilbage i 1996. Og lige siden har de haft fart på. De har nemlig taget kampen op mod store, internationale fastfood- og restaurantkæder, og de kan i dag kalde os et førende dansk alternativ med mere end 40 restauranter fordelt rundt om i Danmark samt én på Færøerne.

Og det er der flere gode grunde til; de følger nye madtrends tæt og opdaterer vores menukort flere gange årligt for konstant at kunne tilbyde deres gæster et spændende udvalg af burgere, sandwich, salater, desserter og sidst, men ikke mindst, en ægte Sunset-klassiker: deres legendariske pommes frites.
Take away er ikke bare take away. Og god mad er ikke nødvendigvis kun hurtig mad eller nem mad. Det kan selvfølgelig være, at du nogle dage har ekstra travlt eller bare ikke orker at stå i røg og damp og koge og kreere i køkkenet. Det har de både forståelse og respekt for.

Heldigvis, har de al mulig tid og skaberlyst i verden til at gøre arbejdet for dig. Og de gør det godt. Også på en doven sofa-søndag. 
For dem handler god mad nemlig altid om mere end blot nemme løsninger. Det handler om den helt rigtige smag og om et ufravigeligt fokus på både kvalitet, pris og råvarer. Vigtigst af alt, handler god mad om gode oplevelser.

Hos dem søger vi derfor hver eneste dag at få kvalitet, smag, tid og sted til at gå op i en højere enhed, der til sammen udgør den helt rigtige stemnings- og smagfulde oplevelse. God mad er hos os altså ikke alene nemt, det er også hurtigt og lækkert! 
Som en ekstra lækker feature, har de, med vores online bestillingssystem, gjort din bestilling både nem og hurtig.