This is who i am

Et personligt touch – havekrukker og smykker

Vi har alle en personlig stil vi ønsker, skal udstråle både i den måde vi går klædt og i den måde vi indretter vores hjem på. De fleste mennesker ønsker at skille sig ud men det kan virke som en svær opgave for mange. Grunden kan blandt andet være at man ikke kan finde rundt i alle de mange muligheder der er der ude så man vælger den sikre vej og går ned i en butik og køber det samme som alle andre også har.


Pynt haven med havekrukker fra crocca.dk

Mangler du en smuk krukke til haven eller terrassen som kan give lidt ekstra liv i billedet så kan du finde havekrukker hos crocca.dk som har et stort udvalg af havekrukker. Havekrukker kan bruges til mange forskellige ting såsom til at så blomster i, til pynt og til krydderurter. Til pynt kan krukkerne for eksempel bruges ved at sætte dem sammen med andre krukker i forskellige størrelser og farver og eventuelt tilføje pynt i form af grankogler, grene, kastanjer eller anden pynt fra naturen. Havekrukker kan bruges andre steder end kun i haven. Mange vælger at pynte deres altaner og terrasser med krukker, da de typisk kommer i jordnære farver som giver en naturlig ro. For at gøre det endnu mere naturligt, kan man plante blomster og krydderurter i krukkerne direkte på sin altan.

Smykker og accesories

Men hvis man ønsker at skille sig ud så kan brugskunst være en af måderne hvorpå man kan udtrykke sig personligt i hjemmet. Mangler man at udtrykke sig personligt kan man inde på crocca.dk også finde modesmykker og accessories fra Dansk Smykkekunst, som er blevet kåret som Gazellevirksomhed flere gange. Smykkerne er fremstillet af sterling sølv, rhodium, og kobber belagt med 14-karat guld. Så fremt du ønsker at forkæle dig selv eller en veninde så kan du købe smykkerne over crocca.dk og få dem pakket ind i en lille gaveæske eller smykkepose så de er klar til at blive givet som gave.