This is who i am

Er du klar til at den lille ny kommer?

Er du klar til at den lille ny kommer?

I har gået og ventet spændt på at det skulle ske. En familieforøgelse er på vej, i har selv været ude for at se på hvilke forskellige det nu kunne være, og til sidst fandt i en i bare måtte have med hjem. Der er selvfølgelig tale om hundehvalpe. Når man skal have en ny lille hundehvalp med hjem er der en del ting der skal være gjort klar derhjemme til når hunden kommer. Noget af det mest essentielle er selvfølgelig en hundekurv . Hos pluspet.dk kan du finde alt du vil få brug for inden den lille hvalp kommer med hjem.

En hundekurv er som sagt noget af det vigtigste at have klar. Dette bliver hundens hjem, man kan egentlig også kalde hundekurve for små hundesenge, hvor hunden kommer til at bruge rigtig meget tid, og finde meget tryghed. Derfor kan man lige så godt fra start finde en hundekurv der er stor nok til at hunden også kan være i den, når den bliver større. Det er svært helt at undgå at skulle skifte hundekurv på et tidspunkt i hundens liv, men jo færre gange man skal skifte, des nemmere er det for hunden. Det kan sammenlignes lidt med at hvis i flyttede ind i et nyt hus, så skal i også lige vende jer til hvordan det nye hus er.

Men der er mere end hundekurve

Hundekurven er ganske vist ikke det eneste hundeudstyr der gerne skulle være på plads, inden i kører ud og hente den søde hvalp. Udstyr som hundesnor, spiseskål, drikkeskål og lidt legetøj der må bides i, er også ganske fornuftigt at have på plads inden. Generelt er det godt hvis man kan have styr på så meget som muligt inden hunden kommer hjem. På den måde er der mest ro på jer, fordi i ikke skal ud og hente alle mulige ting, og det er med til at skabe mere ro for hvalpen, der trods alt lige, 8 uger gammel, er blevet taget fra sin mor og sine søskende. De første dage skal den lige vende sig til jer, eventuelt kan en af jer sove på en madras ude ved hvalpen de første nætter, så den føler sig som en del af den nye flok. Held og lykke med det hele.