This is who i am

Effektivt og enkelt flådestyringssystem

Er du på udkig efter ruteplanlægning til lastbil, er Commit det rigtige valg.

Hos Commit får du et flådestyringssystem der gør ende på løse estimater, når kunden spørger, hvor lang tid, der går før varen ankommer. Det smarte ruteplanlægningssystem gør det muligt at holde øje med biler, lastbiler eller andre køretøjers nuværende lokation samt status på ordre, og angiver tidsestimater på baggrund af disse data.

Flådestyring gjort enkel og effektiv

Med en automatiseret flådestyringsproces kan du oprette og tildele leveringer i leverancesystemet, som automatisk effektiviserer ruterne bedst muligt. Der gives direkte besked til de udvalgte chauffører vha. Tourplanning app?en. Herudover er det muligt at tilføje beskeder og noter til de enkelte leverancer, der øjeblikkeligt kan ses af chaufførerne, gennem app?en.
Det gør hele processen omkring ruteplanlægning lastbil meget nemmere, men også meget mere effektiv.

Det bedste overblik

Med det smarte flådestyringssystem er det ingen sag at danne sig et hurtigt overblik over køretøjernes nuværende position. Det gøres via et kort, og kortet viser desuden, hvis der opstår problemer, såsom trafikuheld eller andre hændelser, der kan kræve, at køretøjet må tage en anden rute for hurtigst muligt at nå destinationen.

Komplet planlægningssystem der sparer tid og penge

Et planlægningssystem skal være brugervenligt og det er det geniale flådestyringssystem fra Commit. Dette gælder både på computeren, hvor ruteplanlægningen finder sted ? men også i app?en, der benyttes af chaufføren.

Flådestyringssystemet kræver ingen montering af GPS i køretøjet, da Tourplanning app?en gør brug af den indbyggede GPS i smartphones/tablets. Dette gør systemet nemt og hurtigt at implementere.


Ruteplanlægningssystemet effektiviserer automatisk dine leveringer, og dette vil alt i alt spare dig for tid og penge.

Kig forbi Commit, og se hvad de kan gøre for dig.