This is who i am

Drømmer du om at tage på den bedste filmskole

Vil du gerne blive god til at lave film. Føler du allerede, at du har meget af det, som der skal til, for at blive den næste store Steven Spielburg. Så kunne det være, at du skulle overveje muligheden for, at tage på en fed filmskole, som den du finder her. For her kan du nemlig finde de perfekte rammer, for at lære at blive bedre til at lave film. På filmskolen lærer du alle de færdigheder, som der er brug for, når du står og skal instruere en rigtig film. Men hvor du samtidig har muligheden for at udvikle dig i takt med, at du lærer mere og mere på skolen.

Man må øve sig for at blive dygtig

Hvis man gerne vil være en af det bedste, så handler det også om, at man skal øve sig hele tiden. Det kræver mange timer at øve sig, og man skal blive ved og ved. Også selvom man måske må inkassere nogle nederlag på vejen. For det er altså også en del af selve processen. Men i sidste ende, skulle det jo gerne vise sig, at være det hele værd. Det er sådanne omgivelser og omstændigheder, man kommer til at befinde sig i, når man tager på filmskole. Men her har man netop muligheden for at kunne fejle, og blive bedre, ved at lære af sine fejl hele tiden. Så hvorfor ikke bare komme i gang.

Læs mere omkring skolen her

Kunne man tænke sig at vide mere omkring selve skolen, og de filmkurser, som der udbydes. Så kan man finde alle de informationer, som man gerne vil have. Her kan man også gå ind og læse mere specifikt omkring et filmkursus, hvis man er mere nysgerrig på dette. Men generelt så er de filmskolen kurser, som der udbydes alle sammen nogen, som skal være med til at gøre en dygtig og god inden for det felt, som man gerne vil arbejde med senere hen. Så hvorfor ikke bare hoppe ud i det, og få tilmeldt det, der kan vise sig at være fremtiden for dig.