This is who i am

Det perfekte reklamebureau

En beskrivelse af reklamer

Der findes mange mennesker som gerne vil have lavet reklamer, men de ved bare ikke hvordan de skal gøre det, og det er derfor der er mange som søger til et reklamebureau, da det er en nem måde at få lavet en reklame på. Man skal bare fortælle et reklamebureau, hvad man vil have i sin reklame, også skal de nok fikse det, om den enten skal være seriøs eller lidt for sjov. Et meget kendt reklamebureau er Mediehuset-kbh.dk.

Der er vigtigt at man har en videoproduktion, som man selv er tilfreds med, da det ellers godt kan virke underligt med en reklame, som ikke giver mening for en selv, og hvis man ikke selv forstår den, så er der nok ikke ret mange der gør det, da man burde vide lidt mere end de fleste, om det man gerne vil reklamer om. Når man har styr på sin videoproduktion, så skal man sørge for at den når ud til flest folk, man kan sende dem i fjernsynet eller over en live-streaming hjemmeside.

Det helt nye er at få vist sin reklame ved hjælp af live-streaming, da det når ud til rigtigt mange mennesker. Hvis man har penge nok, så kan man komme på “kanaler” (folk som streamer forskellige ting) med rigtigt mange seere, nogle af dem har helt op til 250000 seere. Det er mest unge drenge mellem 11-18 år, som ser disse kanaler, som typisk sender noget gaming relateret.

Man skal være opmærksom på nogle ting når man vil lave en video reklame : Man skal først og fremmest sørge, for at man får folk til at lave en god reklame, så den bliver omtalt mest muligt. Så skal man finde ud af hvor man gerne vil have sin reklame bliver vist, da det er meget forskelligt hvilket publikum, man når ud til på forskellige kanaler, fx på tv2 charlie er det tit, til lidt ældre mennesker, men på de fleste live-streamings kanaler er det til de lidt yngre.