This is who i am

Der kan være penge i skrottet

Mange danskere er ikke klar over at der kan være penge i deres skotbil

Mange mennesker er interesseret i at vide mere om hvilke muligheder de har for at komme af med deres skrotbil og måske samtidig tjene lidt penge på den den. Mange mennesker er ikke klar over at der faktisk kan være en del penge i det skrot som de har stående, hvis man begynder at undersøge, hvor man kan komme af med det henne i for eksempel i en skrotbil kan man få en skrotpræmie for mange af de metaller som kan sælges fra ens bil. Måske tænker nogle på deres gamle bil som kun værende noget der skal smides ud og at de slet ikke har mulighed for at få penge for den. Men i mange tilfælde er ens skrotbil, faktisk en skrotpræmiebil som kan vinde en nogle penge hjem

Hvor finder man steder, hvor man kan komme af med sin skrotpræmiebil

der kan findes mange steder hvor man har muligheden for at komme med sit skrot eller sin skrotbil, så man kan modtage en skrotpræmie istedet. Det kan dog være en kæmpe jungle af forskellige slags steder som tilbyder at bytte ens skrot til penge. en god ide kan være at undersøge sig frem på nettet efter alle de steder som tilbyder denne service, så man derved kan få sig et overblik over, hvor det kan være godt at bytte sit skrot til gode penge.

Bliver ens skrot brugt til noget fornuftigt

At sælge ens skrot kan også gøre noget godt for miljøet. at smelte jern om istedet for at finde noget helt nyt jern og gøre det brugervenligt til produktion er meget mindre krævende energimæssigt.Når noget kræver mindre energi at producere er det allerede der bedre for milijøet. Derfor an man samtidig med at man får nogle penge for at sælge sit skrot, også tænke over at man måske gør en god gerning for milijøet og jordens fremtid som en grøn verden.