This is who i am

Bryllup og musik

Flere og flere mennesker gør meget ud af deres bryllupper – det kan næsten ikke blive stort nok, og alt skal helst være perfekt til denne store dag. Selv i min omgangskreds har der været disse bryllupper, og det har været nogle super dejlige oplevelser, som jeg ikke vil være foruden. Der var også musik til disse bryllupper som jeg har deltaget i, nogle havde valgt en enkelt musiker og andre havde et hel band – og det var lige hyggeligt om det var det ene eller det andet. Der hvor mine venner fik deres musik fra var fra https://musikbookeriet.dk/brylluppet/ som de fortalte de havde fundet ved at google musik til bryllup, og bagefter bands til bryllup – og så havde de taget en beslutning ud fra hvilke kunster der var på musikbookeriet.dk. som de fortalte, så havde det ikke været særligt vanskeligt at finde ud af hvem der skulle spille til deres bryllup.

Det de mente var vigtigt i forhold til musikken til et bryllup, var at det live musik til bryllup – og de skal jeg love for at de fik. Det gør altså en forskel på bryllups festen og festaftenen, når der spilles livemusik og man kan ønske hvad det er man gerne vil høre.
De musikere jeg har oplevet, og som har været booket via musikbookeriet.dk har været yderst dygtigt og været med til at give festen en super fed stemning – det er nemlig ikke bare nok at kunne spille musikken, det skal også være nogen der kan være med til at hæve en stemning på sådan en bryllups aften eller anden festlig lejlighed – for når vi når hen at midnatstid, begynder gæsterne at blive lidt trætte, og dem skal musikeren gerne kunne vække til live, så man også kan opleve brudeparret danse deres bryllups dans.
Et er så at bestille musikken, og at musikken lever op til forventningerne, men det er bestemt lige så vigtigt at musikeren overholder alle de aftaler der er indgået, og det har de gjort hos os.