This is who i am

Anvend kinematik på arbejdspladsen

Hvis det nu er man har kinematik på arbejdspladsen, er det også fordi at kinematik spiller en stor rolle i produktets udvikling. Hvis det er man bruger sådan noget som kinematik, er det også fordi man forsøger at lave en bevægelsesanalyse af en art ,og det er meget kompliceret men det er i hvert fald noget af det, som gør at man kan se tilregneligheden af produktet og meget andet. Det er en vigtig del for mange produkter, som har en form for masse i sig, og det gælder jo mange forskellige produkter i dag også. Så det er noget som man skal bruge mange steder, eller det er noget man kan bruge mange steder.

Der er mange måder man kan fremme processen på, og en af dem er blandt andet ved at implementere sådan noget som solidworks simulation. Det er blandt andet her, hvor man også kan se og analysere mange af de parametre man har brug for for at kunne konkludere diverse ting omkring produktet.

Produktion af bæredygtige produkter

Der er mange produkter, som folk skal bruge i hverdagen, og hvis det er de er ustablie er det alt andet lige også noget, som ikke ender med at forlade fabrikken. For det er noget af det, som også bare skal spille, når det er man laver sådan nogle produkter. Hvis der er risiko for, at der er noget som kan gå galt, er det jo også kun fordi det kan være fabrikantens skyld. Så hvis man nu ender med en katastrofe på hånden ,og det er også noget som kan dræbe din forretning. Så det er en god ide, at investere i sådan noget her, så man ikke ender med at opleve sådan nogle ting selv. det kan alt andet lige ikke være anderledes.

Hvis man selv har brug for det, kan man søge på solidworks simulation herinde ,og finde meget mere omkring det ,og mange andre mulige programmer og software som man også kan kigge på når det er man leder.