This is who i am

Alt til baren

Alt til baren

En drink er ikke bare en drink. I hvert fald ikke, hvis man går op i mere end blot at slukke tørsten eller at få promillen i vejret. Til en god drink kommer naturligvis gode ingredienser i form af alkohol og eventuelle mixere. Har man det på plads, er man godt begyndt.

Derefter kan man begynde at fokusere på alle de udenoms ting, der kan gøre en drink til den helt store smagsoplevelse. Dernæst de ting, som tilføjer indtagelsen af drinken en ekstra dimension i form af lækre, flotte eller spændende accessories.

Er man typen, der virkelig går op i sine drinks, så kan man købe alverdens slags barudstyr hos , og lave drinks med professionelt udstyr hjemme i privaten. Det gælder alt fra shakere i forskellige materialer og størrelser, over ismaskiner og strainere, til frugtpressere og diverse knive og peelere. Investerer man i barudstyr fra barlife.dk, vil man med garanti kunne lave fantastiske lækre drinks, samtidig med at man vil kunne imponere sine gæster med en veludstyret bar, også selvom den eventuelt blot er sat midlertidigt op på køkkenbordet.

Til en god bar hører naturligvis også gode drikkevarer. Dette fører de også hos barlife.dk, hvor man kan købe spiritus, vin og champagne online til gode priser.

Vil man virkelig imponere sine gæster, kan man også købe drinksglas, der er speciellavede til netop den eller de drinks, som man serverer. Det kan for eksempel være whiskyglas, champagneglas eller cocktailglas.
Mangler man inspiration, kan man hos også købe diverse drinks- og cocktailbøger, med både nye og klassiske opskrifter på lækre drinks.

Køber man sit bartilbehør hos barlife.dk, vil produkterne blive leveret inden for 1-2 hverdage, der er 14 dages fri returret og ved køb over 749 kr. får man fri fragt.