This is who i am

Acana gør din hund køreklar


Hunden er menneskets bedste ven, og man bør ikke på kompromis med kvaliteten, når hunden skal passes, plejes og fodres. Hunden skal passes og plejes, men vigtigst af alt er det, at hunden får det rette hundefoder, og her er Acana hundefoder det rette valg. Acana er et prisvindende biologisk korrekt luksus foder til både hunde og katte. Acana hundefoder indeholder alt det, som er godt for hunden. Acana laver dyrefoder med omtanke til både hunde og katte og lægger stor vægt på at lave biologisk korrekt foder af friske ingredienser. Det gennemtænkte foder efterligner dyrenes naturlige evolutionære tilpasning af kød og proteinrig kost. Det er derfor foder, som er rig på proteiner og få kulhydrater. Hundefoderet kan fås i forskellige varianter, så det er tilpasset din hund både hvad angår aktivitetsniveau, størrelse eller alder.

Menneskets bedste ven

Det er vigtigt at passe rigtigt på sin hund og sørge for, at den får den rette behandling og lever under de forhold, som er bedst for hunden. Blandt andet skal man sørge for at hundene får meget motion og lange gåture. Flere hundeejere tager kæledyr med til hundesaloner, hvor dyrene bliver klippet, får plejet negle og bliver finpudset. Der findes et væld af mangeartet tilbehør og udstyr til hunden, som både ejer og hund kan få gavn af. Ikke nok med varme dækkener, strikke trøjer og andet nyttigt varmt og beskyttende tøj til hunden, så kan hundeejeren også klæde sin hund på til de særlige lejligheder med slips eller butterfly.

Hvad skal vi have at spise?

Hundefoderet kan købes med forskellige smagsvarianter, så hunden ikke får det samme foder hver dag, og bliver træt af det. Som mennesket kan også hunde blive træt af at spise den samme mad dag ud og dag ind. Det kan blive svært at vælge, da mulighederne er mange. køb acana hundefoder her