This is who i am

Få hjælp til jalousi og det fængsel det sætter en i

Har man brug for hjælp til jalousi er man langt fra den eneste, og på https://psykolognord.dk/parterapi/ finder man professionel hjælp i forhold til parterapi. Noget som mange par kan få brug for på et eller andet tidspunkt, hvis man ikke lige kan finde ud af og kommunikere ens følelser eller være klar i spyttet i forholdet. Der er rigtig mange ting og tage fat i, hvis det er man tager fat i sådan noget som et par forhold i dag.

Det er heller ikke fordi man er perfekt selv, og der er sikkert mange ting man godt kunne arbejde med, hvis det nu var man gav sig selv muligheden for det. Det er bare ikke alle, som er lige gode til at indse deres fejl og egne mangler og give det opmærksomheden det har brug for. Sidder man selv et sted, hvor man har brug for professionel hjælp til at kunne håndtere det der kommer med forholdet, er det også her på siden man finder frem til det.

Når en dominerende partner tager over

Der er rigtig mange dynamikker i et forhold, som kan tage det i mange forskellige retninger. Så det er også et spørgsmål om, hvor bevidst man er omkring ens følelser og ens adfærd overfor den anden partner. For nogle er kontrollerende og dominerende i et forhold uden at gøre det bevidst, og er ikke klar over hvad det gør ved ens partner. Samtidig har du en partner, som ikke forstår hvorfor man bliver udsat for manipulation i parforhold.

For at man ikke mister sig selv og bliver en “slave” af sin partner, er der også brug for at man tager kampen op. Det kan være afsindigt svært og løsrive sig, hvis det er man først er kommet ind i kløerne på en person som er meget dominerende. Det er i hvert fald en lang og sej kamp tilbage til sig selv, når man først er blevet frarøvet ens personlighed og med andre ord ens frihed. Sørg for det ikke er noget som sker for en med hjælp herfra.