This is who i am

3tusser til sten og meget mere

3tusser til sten er perfekt til når man vil tegne udenfor, hvilket børn jo ofte beskæftiger sig med. https://militar.nu/products/akryl-tuscher er stedet for dem, som går og savner noget udstyr til naturen. Er man typen som elsker at pakke soveposen og teltet, finde et sted og slå lejr og overnatte derude. Så er det også her, hvor man finder en masse gode sager til den tid, og om det er i et mere udfordret terræn end det man finder på dansk jord, er jo noget man selv vælger.

Det vil dog altid være smart, hvis det er man ønsker at gøre lidt mere end bare og male på sten derhjemme i indkørslen. Skal man overleve ude i naturen, er det også vigtigt at man er udrustet med det mest nødvendige og ikke mindst have færdighederne og kendskabet til naturen. Alt kan være en fjende, når man er på ukendt jord, hvad må man spise, og hvad skal man holde sig væk, hvordan bruger man ens omgivelser korrekt og meget mere.

Tusch der holder i regnen

Det kan også meget vel være, at det er til erhvervsmæssigt brug at man har brug for tusser eller lignende. stenmaling tusser er en ting, men der kan selvfølgelig også være de tilfælde hvor man har brug for det i en professionel situation. Her på siden finder man i hvert fald lidt af hvert, når det er man søger mod naturen. Det er godt at være forberedt, og det kan man alt andet lige også nå og blive, hvis det er man tager et kig på siden her.

Kunne man tænke sig, at ravjagten bliver meget mere profitabel, er det også her på siden man finder produkter som ravlygter. Et apparat man kan tage i brug, når man i aftenens buldre mørke tager på stranden for at finde rav. Lygten lyser stykkerne op, hvilket kun efterlader opsamlingen. Det kunne meget vel være noget, som man tog i brug på et eller andet tidspunkt, når man er ude med børnene eller bare er for sig selv her.